Tuesday, July 9, 2013

Jasad - Kujang Rompang Lyrics

Jasad - Kujang Rompang
Artist : Jasad
Title : Kujang Rompang
Manjing kana waktuna

Ninggang kana mangsana

Muru maluru beh ditu

Nungtik nyungsi nu kamari

Hudang pikeun tandang nu kiwari

Ngundeur meureun ngala sugan



Hana nguni hana mangke

Tan hana nguni tan hana mangke *

Aya baheula, aya ayeuna

Moal aya ayeuna mun euweuh baheula



Aya indung, aya bapa

Indung nu ngandung bapa nu ngayuga

Aya indung, aya surga

Aya bapa aya dunya



Du’a indung jadi jimat

Jampe bapa jadi ubar

Pikeun lengkah

Pikeun tandang

Ngadekeun ajen Kisunda



Laku lampah nu utama

Nyebarkeun asih kasasama

Tingkah polah sing merenah

Sangkan panggih

Kamulyaan

Kajembaran

Kawaluyaan

Karahayuan



Congkrang kujang ngajirim nonoman

Nu gede wawanena



Panceg dina galur

Salawasna akur jeung dulur

Panceg dina galur

Babarengan ngajaga lembur

Panceg dina galur

Moal ingkah najan awak lebur



Panceg dina galur

Salawasna akur jeung dulur.

Panceg dina galur

Babarengan ngajaga lembur

Panceg dina galur

Moal ingkah najan awak lebur



Munut ridho Gusti

Ngalap berkah Gusti

Nu Maha suci



Munut ridho Gusti

Ngalap berkah Gusti

Sang Hyang widhi



Bral geura miang

Tandang makalangan

Nanjeurkeun kabeneran

Ngawangikeun bumi Pasundan



Sok geura hudang

Tandang makalangan

Sanghareupan musuh

Najan palastra nepikabinasa



Sakabeh nu gumelar didunya

Bakal panggih jeung ajalna

Ngan nu mangpaat pikeun sasama

Anu bakal abadi

Ngarana ditulis dina prasasti kahirupan

Laku lampahna turuteun pikeun anak incu



Kujang nu nyurup kana raga

Anu nyieup kana wanda

Ngajirim jadi nonoman sunda

Sinatria ti tanah pasundan



Nanjeurkeun bebeneran jeung kaadilan

Teu keuna ku owah gingsir

Teu kasilih ku junti

Ganjaran nu belapati, satria santosa iman,

Sinatria pilih tanding Lalaki lalanang Jagat

No comments:

Post a Comment